Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Directieadviseur Financiën & Control

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Directieadviseur Financiën & Control, die de directeur Finance & Control adviseert en ondersteunt.

Profiel van de opdracht: Jij bewaakt de kwaliteit van het besluitvormingsproces binnen de dienst en tussen de dienst en in- en externe stakeholders. Je bent een adviseur, coördinator en projecttrekker in één. Jij gaat aan de slag met de brede portefeuille van de dienst Finance & Control (Business control, Administratie, Inkoop, Corporate Control, Juridische Zaken, KAM en Logistiek/mobiliteit). Vanuit jouw inhoudelijke deskundigheid ben je in staat het gehele werkveld te overzien. Je bent lid van het MT F&C.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het adviseren van directies. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een lokale overheidsorganisatie. Inhoudelijke kennis van Finance & Control. Meerjarige ervaring met het voorbereiden van MT’s en vergaderingen. Meerjarige werkervaring binnen een Finance & Control afdeling. Meerjarige ervaring met het schrijven en boordelen van besluitvormingsstukken.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 mei 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)