Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Manager Zorgcontrol

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Nederland

Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis

Profiel van de opdracht: Ben je een ervaren leidinggevende met kennis van zorgcontrol? Word jij enthousiast van het coachen van collega's naar een hoger niveau? Voor een uitdagend ziekenhuisproject zijn wij op zoek naar een interim leidinggevende zorgcontrol.

Profiel van de manager: • Een WO/HBO management opleiding of vergelijkbaar; • Je hebt bij voorkeur kennis van het ziekenhuis of de thuis- en ouderenzorg op het gebied van zorgcontrol; • Daarnaast heb jij minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende; • Met jouw proactieve houding draag jij vernieuwende ideeën aan die de kwaliteit van het administratieve zorgproces verbeteren; • Je hebt een kritische blik, stelt de juiste vragen en staat stevig in je schoenen; • Jij bent besluitvaardig en overtuigend in jouw handelingen.

Opmerkingen: Als interim leidinggevende zorgcontrol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van verschillende teams en het bevorderen van de professionalisering binnen de afdeling. Je hebt een kritische blik en draagt vernieuwende ideeën aan om het administratieve zorgproces te verbeteren. Interesse?

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)