Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Adviseur Operational Excellence (overheid)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 3 maanden, 8 tot 12 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een doortastende en resultaatgerichte (interim) Adviseur Operational Excellence die richting geeft aan het stroomlijnen van een complex proces/werklijn.

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de bewaking van de procesarchitectuur van de werklijn. Mede-verantwoordelijk voor een concreet plan van aanpak tot de eerste release in najaar 2024. Dit plan wordt uitgewerkt in een ‘way of working’. Verantwoordelijk voor de methodiek van kort lopende cycli waarmee tot resultaat wordt gekomen. Stuwende kracht/begeleider van deze methodiek. Je rapporteert aan het MT-lid dat verantwoordeijk is voor de organisatie brede change.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Gecertificeerd Lean Black Belt. Minimaal 8 jaar ervaring in de aansturing en coördinatie van organisatie brede transformatieprocessen. Minimaal 3 afgeronde projecten binnen zorg, gezondheid en/of welzijn. Minimaal 10 jaar ervaring met het geven van Lean Six Sigma Green Belt trainingen. Ervaring met het inrichten van een projectstructuur en het aansturen van diverse samenhangende werkgroepen. Ervaring met integraal/functioneel leidinggeven aan teams.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 maart 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)