Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn op zoek naar een interim HRM Expert Organisatie-ontwerp

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: De afdeling HRM geeft vorm aan een nieuw HRM Dienstverleningsmodel. We zijn op zoek naar een professionele en zeer ervaren consultant rond functiehuis/functiebeschrijving/functiewaardering/beloning, gespecialiseerd in de Berenschot methodiek en met ervaring in de methodiek rolontwikkelmodel van Baarda, die ons komt versterken voor 4 dagen in de week Meedenken en adviseren over organisatie-ontwerp, m.n. welke functies en inhoud daarvan. Opstellen functieprofielen conform Berenschot methodiek.

Profiel van de manager: Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Organisatie- en Bedrijfskunde of vergelijkbaar Kandidaat heeft aantoonbare kennis van organisatie-ontwerp, functieprofilering en functiewaardering Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met organisatie-ontwerp, functieprofilering en functiewaardering

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)