Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim HR Adviseur werving & selectie

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 12 uur per week

Plaats/regio: Regio Groningen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een Personeelsadviseur met name gaat ondersteunen bij de werving en selectie van zowel reguliere vacatures als tijdelijk inhuuropdrachten.

Profiel van de opdracht: Het betreft o.a. het opzetten van een wervingscampagne in samenspraak met communicatie, het voeren van gesprekken (sollicitatie- en arbeidsvoorwaarden), etc. Daarnaast is inzet op (nader te bepalen) reguliere werkzaamheden ter ondersteuning van de huidige adviseurs wenselijk.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM. Aanvullende opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Ervaring in de afgelopen 3 jaar als P&O adviseur binnen een lokale overheidsorganisatie. Ervaring in de afgelopen 3 jaar met het ontwikkelen van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment beleid.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)