Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Juridisch adviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 3 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim juridisch adviseur.

Profiel van de opdracht: Je ondersteunt de gemeente in bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures, hebt een signalerende en een adviserende rol naar collega's. Je handelt niet alleen bezwaarschriften af binnen het sociaal domein maar ondersteunt ook tijdelijk de juristen van de gemeente op algemene juridische zaken in verband met ziekte. Je denkt mee en adviseert over de uitvoering van mogelijk nieuwe inkomensondersteuning. Je bent vraagbaak voor de uitvoering.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding. Kennis van bestuursrecht en het bestuursprocesrecht. Minimaal 3 jaar werkervaring als juridisch adviseur. Werkervaring met bezwaar en beroep binnen het sociaal domein van een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)