Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider Woo Beleidsplan

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 31-10-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging, 16-20 uur per week

Plaats/regio: Regio Breda

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider die eindverantwoordelijk is voor het op te leveren Beleidsplan Woo 2023-2026.

Profiel van de opdracht: Je zorgt als projectleider voor een heldere en realistische planning, procesbegeleiding, bewaakt deadlines en voortgang. Je benut de inhoudelijke kennis van de projectgroepleden (beleidsadviseurs) optimaal, zodat jij je vooral kunt richten op het samenvoegen, verwerken en doordenken van het beleidsplan. Je stuurt op het breed ophalen van input voor het beleidsplan, óók buiten het Stadskantoor. Je benut jouw kennis en ervaring van andere gemeenten en relevant wetenschappelijk onderzoek.

Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, programmamanager of een soortgelijke rol. Eerdere ervaring met het begeleiden van trajecten rondom het opstellen van een beleidsplan. Kennis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning vanuit eerdere functies. Meer dan 5 jaar ervaring in het werken voor een gemeente. Ruime ervaring met beleidstrajecten en het opstellen van beleidsplannen in het sociaal domein.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)