Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Strategisch interim Concernadviseur Financiën

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 31-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-40 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een interim concernadviseur die het management proactief en op strategisch niveau adviseert over de financiële consequenties van bestaande en nieuwe ontwikkelingen.

Profiel van de opdracht: O.a. Je denkt mee over doelmatige inzet van middelen, hoe we daarin samenwerken met anderen en hoe dit neerslaat in onze P&C producten. Je adviseert de portefeuillehouder, collega’s en management. Je bent verantwoordelijk voor een aantal thema’s, maar beperkt je daar niet toe. Je hebt oog voor wat jouw collega’s nodig hebben en denkt vanuit jouw expertise graag met hen mee. Je bent medeverantwoordelijk voor een efficiënte uitvoer van de P&C cyclus en bijbehorende producten daarvan.

Profiel van de manager: Afgeronde WO/HBO opleiding in de richting van Financiën. Minimaal 4 jaar ervaring met strategisch financieel advies bij een gemeente, provincie of waterschap. Je bent een duidelijke senior, die het vakgebied beheerst en zeer goed kan communiceren met de lijnorganisatie en functionele aanwijzingen kan geven. Je hebt kennis van en analytisch inzicht in de financiële processen en de vertaling daarvan in verschillende P&C producten. Je kunt adviseren over grote maatschappelijke opgaven.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)