Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider selectie en implementatie nieuw zaaksysteem

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 23-10-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren projectleider voor de selectie en implementatie van een nieuw zaaksysteem.

Profiel van de opdracht: Draagt zorg voor de inrichting van de projectorganisatie (project- en stuurgroep). Opstellen plan van aanpak. Aansturen van het interne projectteam en leverancier. Creëren van draagvlak voor de gekozen oplossing binnen de organisatie. Begeleiding van de implementatie/adoptie in de organisatie. Informeren stakeholders. Draagt zorg voor aanbesteding van werken/diensten. Adviseert gevraagd en ongevraagd opdrachtgever.

Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Minimaal 10 jaar ervaring als projectleider in het publieke domein. Minimaal 5 jaar ervaring met selectie en implementatie van zaaksystemen en zaakgericht werken in gemeentelijk omgeving. Excellent in het creëren van draagvlak in een organisatie en gebruikersadoptie bij systeem implementatie. Uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)