Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Adviseur Control overheidsorganisatie

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-11-2023, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Dordrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een financieel professional die het management adviseert over de interne bedrijfsvoering.

Profiel van de opdracht: Voorbereiding en begeleiding van accountantscontroles. Opstellen en controleren van memoriaalboekingen. Het opstellen van diverse maandelijkse rapportages voor het management. Opstellen van exploitatierekening en balans. Voorbereiding, bewaking en opstellen van de jaarrekening. Het maken van bedrijfseconomische en financiële analyses. Het uitvoeren van het interne controleprogramma. Verdere optimalisering van diverse processen met betrekking tot financiën en control.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van finance, accountancy en.of bedrijfseconomie. Ruime ervaring in een soortgelijke opdracht bij een overheidsorganisatie. Ruime ervaring met het uitvoeren van de interne controle en de voorbereiding van de accountantscontrole. Ervaring met Afas.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)