Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Regisseur/adviseur WABO gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-10-2022, einddatum 17-3-2023, optie tot verlenging 3 x 1 jaar, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle/thuis

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente heeft een belangrijk deel van de werkzaamheden op het gebied van omgevingsvergunningen en toezicht en handhaving voor zowel milieu als bouwen ondergebracht bij de omgevingsdienst.

Profiel van de opdracht: De gemeente zoekt een regisseur/adviseur die vanuit de opdrachtgeversrol de regie voert. Werkzaamheden o.a.: Accounthouder/regisseur voor de uitbestede taken op het gebied van omgevingsvergunningen, toezicht en handhaving milieu-bouw en ruimtelijke ordening; Monitoren voortgang van de uitbestede werkzaamheden; Zorgdragen voor de periodieke planningen verantwoording, o.a. VTH-up; Sparringpartner voor inhoudelijke vraagstukken.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van WABO in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente. Je beschikt over inhoudelijk kennis op de onderscheiden vakgebieden maar kan ook als opdrachtgever optreden.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)