Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn op zoek naar een interim locatiemanager voor een kleinschalige organisatie in de ouderenzorg die 'op de winkel past', kwaliteit van zorg verder brengt en het team leidt, coacht en verder brengt.

Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld drie dagen per week. Deels thuiswerken is mogelijk

Plaats/regio: Zuid-oost Nederland

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een kleinschalige organisatie in de ouderenzorg waar met name mensen met dementie wonen.

Profiel van de opdracht: Betreft een tactisch/operationele klus. De opdracht is deels op de winkel passen en tegelijkertijd kun je voldoende je stempel drukken op deze klus. Je geeft leiding aan een team dat redelijk soepel draait, bent betrokken bij kwaliteitsverbeteringen, werving collega's en ondersteunt in de zoektocht naar een vaste locatiemanager.

Profiel van de manager: Ervaring in kleinschalige zorg is een duidelijke pre. Generalist die duidelijk doch warm communiceert en kaders aangeeft.

Opmerkingen: Graag zien we een indicatie van het gewenste tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties, dagen), cv en korte motivatie tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)