Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Opleidingskundige, 24 uur, Utrecht, reageren voor dinsdag 4 oktober 2022, 15:00 uur

Verwachte opdrachtduur: 24 uur per week 17-10-2022 start 8 maanden

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Men heeft de opdracht gekregen een trainee programma op poten te zetten. Daarvoor is onderwijskundige externe expertise gewenst.

Profiel van de opdracht: 1. Ontwerpen van het traineeship ZM: Opdracht is het onderwijskundig begeleiden van het ontwerp van het Rechtspraak traineeship. Het ontwikkelen van de leeractiviteiten binnen dat ontwerp kunnen de CM’ers (met enige coaching/opleiding) zelf. 2. Ontwerpen en ontwikkelen van een structureel en gedegen kwaliteitszorgsysteem rondom de initiële opleiding ZM, strekkend van vraagarticulatie tot en met de evaluatie van de opleiding. 3. Ondersteuning bij de visitatie van de opleiding (2024)

Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring als opleidingskundige universitair. (tijdpad:01-01-2023 ontwerp gereed).

Opmerkingen: Werkzaamheden bij 2 (in samenspraak met de opleidingsmanager ZM – en eventueel OM); - kaders voor het kwaliteitszorgsysteem verder uitwerken; - inventariseren van bestaande informatie en instrumenten; - uitwerken proces en product; - schrijven implementatieplan; - ontwikkelen kwaliteitszorgbeleid en komen tot een handboek kwaliteitszorg (overdracht aan staande organisatie) Werkzaamheden bij 3: - sparringpartner zijn voor de opleidingsmanager - schrijven van een zelfevaluatie van de opleiding

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)