Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Strategisch/tactisch interim HR Businesspartner Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 31-10-2022, einddatum 28-4-2023, optie tot verlenging, 28-32 uur per week

Plaats/regio: Regio Friesland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een HR Businesspartner als tactische/strategisch partner van het management op het gebied van organisatie, mens en werk.

Profiel van de opdracht: O.a. Samen met het management vertaal je relevante ontwikkelingen naar de benodigde veranderopgaven in de keten en/of organisatieonderdeel. Je adviseert en ondersteunt bij de uitwerking, medezeggenschap en de implementatie hiervan. Daarnaast denk je mee in de doorontwikkeling van de werkwijzen en samenwerking vanuit HR en het onderdeel bedrijfsvoering waar het team HR onderdeel van uitmaakt. Je draagt bij aan de ontwikkeling en inrichting van het aansturings- en organisatiemodel.

Profiel van de manager: Minimaal HBO+ niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare en recente werkervaring als tactisch-strategisch HR adviseur of HR Business Partner. Aantoonbare ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, organisatie-inrichting en veranderopgaven. Ervaring met het Sociaal Domein, bij voorkeur opgedaan binnen een gemeente. Ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (maximaal € 110,00 exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)