Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider Documentaire Informatievoorziening

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 3 x 3 maanden

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider die uitvoering geeft aan de resultaten van enkele onderzoeken op gebied van informatievoorziening en DIV.

Profiel van de opdracht: In jouw rol als projectleider DIV ga je aan de slag met het ontwikkel- en visietraject van de sub-eenheid DIV. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de sub-eenheid en stuur je een aantal onderwerpen / projecten aan uit het jaarplan I&D (zaakgericht werken, doorontwikkeling DIV, Woo en uitplaatsen archief). De sub-eenheid DIV bestaat uit 9 fte.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding in de richting van informatiebeheer, HMDI of leergang (adviseur) recordmanagement. Ervaring met analoog en digitaal informatiebeheer. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het inrichten van een informatiestructuur en informatiehuishouding. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 met ontwikkeltrajecten binnen het DIV domein. Minimaal 2 jaar ervaring als projectmanagemer/-leider met complexe informatieprojecten. Ervaring met Decos JOIN.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)