Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider implementatie financieel systeem

Verwachte opdrachtduur: Uiterlijk 15-10-2022, duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 20 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de implementatie van een nieuw financieel systeem zoekt men een ervaren projectleider.

Profiel van de opdracht: Opstellen van een plan van aanpak implementatie financieel informatiesysteem. In 2023 succesvol implementeren van het nieuwe systeem door sturing te geven aan de realisatie van het plan van aanpak. Leveren van voortgangsrapportages aan stuurgroep. Leiding geven aan het projectteam. Vertegenwoordigen van de gemeente in een gemeentelijk samenwerkingsverband. Beschrijven, uitwerken en implementeren van nieuwe financiële processen. Verantwoording afleggen aan de Stuurgroep.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van financiën en IT. Ervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider financiën bij een overheidsorganisatie. Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider implementatie financieel informatiesysteem binnen een gemeente. Ervaring met het aansturen van een projectteam.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)