Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Beleidsmedewerker/Projectleider Openbaar Vervoer

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 25-10-2022, einddatum 25-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24-32 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen het Expertiseteam OV zoekt men een inhoudelijk ervaren beleidsmedewerker en projectleider OV die de waarde van het OV in de grotere context van de bereikbaarheidsopgave weet te plaatsen.

Profiel van de opdracht: O.a. Je hebt een verbindende rol tussen enerzijds strategie en beleidsontwikkeling en anderzijds de concrete programma’s en projecten. Je draagt bij aan het benoemen en communiceren van de OV-strategie als onderdeel van de bereikbaarheidsopgave, zowel intern als extern. Je denkt hierbij mee op regionaal netwerkniveau waarbij jij ook de vertaling weet te maken naar de vervoerkundige effecten. Je kijkt naar ontwikkeling van het OV-netwerk inclusief knooppunten op korte- en (middel)lange termijn.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO- of HBO-opleiding. Minimaal 6 jaar ervaring binnen mobiliteits-en infrastructurele vraagstukken vanuit de rol als projectleider en / of beleidsadviseur. Je bent omgevingsbewust en hebt een netwerk en ervaring in het verbinden van diverse stakeholders (intern en extern). Minimaal 6 jaar ervaring met een projectmatige manier van werken met strakke deadlines. Ervaring in het verbinden van diverse stakeholders, zowel bestuurlijk als ambtelijk.

Opmerkingen: Bekend met het functioneren van het openbaar bestuur, het type organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits. Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)