Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Teamleider Financiën met veranderopgave

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36-40 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. De financiële kolom wordt aangestuurd door twee teamleiders. Samen met een collega teamleider ben jij resultaatverantwoordelijk voor de aansturing van de gehele financiële kolom.

Profiel van de opdracht: Je focust je primair op de aandachtsgebieden Financial Control, Coördinatie bestuurlijke planning- en controlproducten (Kadernota, Begroting, Zomernota, Slotnota en Jaarrekening), Financiële strategie en beleid. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, coaching, strategische personeelsontwikkeling en goede ontwikkeling van (een deel van) het team.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO/HBO opleiding. Minimaal 6 jaar ervaring als leidinggevende binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 10 jaar, aan een team met WO/HBO geschoolde professionals. Kennis van en ervaring met overheidsfinanciën, bij voorkeur opgedaan bij een provincie, gemeente of waterschap. Ervaring met het succesvol sturen van ontwikkel- en veranderprocessen in een team binnen een veranderende omgeving.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 9 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)