Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Teamleider Sociaal Domein gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-10-2022, einddatum 1-2-2023, optie tot verlenging, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Friesland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het Sociaal Domein zoekt men een interim teamleider Wmo en Jeugdwet (adviseurs en administratie).

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het team door resultaatgerichte afspraken, prestatiesturing, deskundigheidsbevordering en vraaggericht werken. Je signaleert vraagstukken t.a.v. personele zorg, werkprocessen en interne en externe samenwerking, draagt mogelijke oplossingen aan, die passen binnen het team en de organisatie en voert deze uit. Je bewaakt en bevordert kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van het productieproces en draagt zorg voor informatiemanagement en informatiebeveiliging.

Profiel van de manager: Verder initieer en bevorder je de samenwerking met organisaties/partijen, in het bijzonder gebiedsteams, leveranciers en ketenpartners. HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring als leidinggevende. Specifieke kennis van en ervaring met Wmo en Jeugdwet.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)