Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Beleidsadviseur HR gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren beleidsadviseur.

Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de professionalisering, ontwikkeling en implementatie van beleidsonderwerpen zoals gespreksvoering in teams, medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO), arbobeleid, hybride werken en andere beleidsonderwerpen gericht op de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR of Bedrijfskunde. Minimaal 3-5 jaar ervaring met het ontwikkelen van HR beleid en instrumenten binnen een HR afdeling. Werkervaring met de implementatie van HR beleid. Ervaring binnen een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)