Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Expediteur voor grote Rotterdamse logistieke dienstverlener

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Logistiek dienstverlener.

Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een goed presterende expediteur (Lucht/Oceaan) Import om ons groeiende bedrijf te ondersteunen. Als Freight Forwarder Import (Air/Ocean) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van importzendingen in overeenstemming met de bedrijfsrichtlijnen en de wensen van de klant.Focus zal zijn om de controle van import/exportzendingen vanaf het moment dat een zending is geboekt op bestemming, aangekomen bij POD en aangevraagd voor definitieve aflevering en alles daartussenin.

Profiel van de manager: 5+ jaar relevante ervaring Ervaring met operationele, prijszettings- en financiële processen Kennis van operationele regelgeving Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Aanvullende Europese talen zijn een voordeel Uitstekende vaardigheden met Microsoft Office tools Goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden Een commerciële, klantgerichte instelling

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)