Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn met spoed op zoek naar een Interim Senior Projectleider voor een Universiteit in de Randstad.

Verwachte opdrachtduur: Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor 20 tot 24 uur per week voor een periode van 4 maanden.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een departement van een Universiteit in de Randstad.

Profiel van de opdracht: Het betreft een tijdelijke functie om de onderwijsdirectie te ontlasten. Onderdeel van de opdracht is: formuleren van een programma van eisen voor een programma/tool om beschikbare en benodigde capaciteit voor onderwijs in kaart te brengen, en bemensing van cursussen te plannen; werken naar een efficiënte en werkbare allocatie van taken; het in kaart brengen van extern verzorgd en ingekocht onderwijs en de (financiële) afspraken en opbrengsten/kosten daarvan; en verdere ondersteuning op beleid.

Profiel van de manager: • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. • Je hebt ervaring als projectleider, ervaring in een hoger onderwijsinstelling is een pré. • Je bent analytisch sterk, communicatief en organisatiesensitief.

Opmerkingen: Het uurtarief van de interim manager is max € 90,- per uur (incl. reiskosten woon-werk, excl. BTW). Solliciteren kan tot 2 oktober. Start van de opdracht is per direct, in ieder geval medio oktober.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)