Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim HR Adviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Meppel

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim HR adviseur met focus op recruitment.

Profiel van de opdracht: Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de manager bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit betreft voornamelijk het instroomproces. Je gaat je vooral inspannen om een groot aantal openstaande vacatures te vervullen. Je bent in staat om een wervende vacaturetekst te schrijven en het proces volledig te plannen te organiseren. Je weet hoe je de beste kandidaten in de markt kunt vinden en bereiken. Je bent vindingrijk en weet nieuwe kanalen aan te boren.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of Communicatie. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als HR adviseur met de focus op recruitment. Werkervaring als HR adviseur bij een overheidsorganisatie. Werkervaring met het schrijven van vacatureteksten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)