Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Arbo Coördinator gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 30-4-2023, optie tot verlenging, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Friesland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim Arbo coördinator voor advisering en ondersteuning van het management over vraagstukken op het gebied van welzijn, veiligheid, gezondheid met betrekking tot Arbo.

Profiel van de opdracht: Je bent aanjager in het kader van verzuim (analyse verzuim) en verbindt met beleid. Je bent contactpersoon voor de Arbodienst. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het Arbobeleid. Je formuleert en actualiseert beleid. Je stelt procedures en instructies op. Je adviseert over en begeleidt projecten op het gebied van Arbo, zoals nieuwe huisvesting en hybride werken. Je bent samen met de preventiemedewerker actief betrokken bij de uitvoering van de RI&E.

Profiel van de manager: Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding gericht op arbeid en organisatie, gezondheidsmanagement of een bedrijfskundige richting met een relevante specialisatie. Je hebt ervaring als beleidsadviseur op Arboterrein. Je kunt goed analyseren en bent in staat om relevante criteria tegen elkaar af te wegen en te beoordelen. Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot Arbowetgeving, vitaliteit en gezondheid. Ervaring binnen een overheidsorganisatie is een pré.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)