Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Onderwijsmanager regionale beroepsopleider met ontwikkel-/veranderopgave

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-11-2022, einddatum 30-6-2023, optie tot verlenging n.n.b.m 38 uur per week

Plaats/regio: Regio Noord-Brabant

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een regionale beroepsopleider *MBO en VMBO), op zoek naar een interim onderwijsmanager voor de aansturing van een drietal onderwijsteams (Retail en Internationale Handel).

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan meerdere onderwijsteams; in totaal kan je tussen de 30 à 40 medewerkers aansturen. Je bent resultaatverantwoordelijk voor de toepassing van het organisatie-brede beleid en daarmee integraal verantwoordelijk voor kwaliteit van onderwijs, arbeid en financiën van de onderwijseenheden. Je bent lid van het managementteam, werkt intensief samen met je collega-onderwijsmanagers en staf en rapporteert direct aan de directeur.

Profiel van de manager: Een relevante opleiding op tenminste HBO niveau en WO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring in het beroepsonderwijs. Ervaring met het leidinggeven en aansturen van medewerkers. Competenties: Leidinggeven, Coachen, Plannen en organiseren, Organisatiesensitiviteit, Mondelinge communicatie.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 13 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)