Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Kwartiermaker Sportbedrijf gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-10-2022, einddatum 14-3-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Twente

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente is bezig met de oprichting van een Sportbedrijf. Om de volgende fase succesvol te laten verlopen is de gemeente op zoek naar een kwartiermaker.

Profiel van de opdracht: In de kern gaat het om het ontvlechten van de taken uit de gemeentelijke organisatie en het oprichten van de verzelfstandigde BV (formele oprichting, inregelen toezicht, OGON-relatie en samenwerking, ondersteunende diensten, borging personele belangen, financiƫle ontvlechting). In de volgende fase zal er aandacht zijn voor de volgende onderdelen van het bedrijfsplan: Organisatie, formatie en functies, Diensten en activiteiten, Marketing, Verantwoording.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Afgeronde opleiding management wetenschappen. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geĆÆnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)