Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Manager Financial Accounting, internationale groothandel (Sales/Logistieke omgeving)

Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 30-40 uur per week

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is dé partner voor onder meer truck- en transportbedrijven, garagisten, dealerbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.

Profiel van de opdracht: Als Manager Financial Accounting verantwoordelijk met jouw team (5 fte NL en BE) voor alle dagdagelijkse financiële zaken (boekhouding, fiscale vragen enz.). Je zorgt ervoor dat rapportages tijdig worden opgeleverd, maakt scherpe (kostprijs)analyses en zorgt dat maand en jaarafsluitingen verzorgd worden. Je rapporteert aan de groep's CFO. Verder werk je aan automatisering en het initiëren en begeleiden van veranderings- en verbeteringsprocessen die leiden tot een efficiëntie bedrijfsvoering.

Profiel van de manager: HBO+ /academisch werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring. Affiniteit met een sales en logistieke omgeving. Vakbekwame financial met uitstekende adviesvaardigheden, je communiceert makkelijk (ook in het Engels), staat stevig in je schoenen. Verder ben je een teamspeler die vanuit strategie de juiste keuzes kan maken en snel consequenties overziet. Ervaring met SAP is een pré.

Opmerkingen: Hoogte van het tarief weegt mee in de gunning van de opdracht.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)