Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Privacy Officer gezocht met juridische opleiding

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week

Plaats/regio: Groningen / thuis

Profiel van het bedrijf: Overheidsinstelling

Profiel van de opdracht: Als privacy officer werk je samen met vier andere privacy officers en de CPO. Je moet zelfstandig kunnen opereren bij het uitvoeren van je taken maar kunt uiteraard bij de rest van het team terecht voor vragen en overleg. Je draait als volwaardig lid mee in het team, waarbij de CPO stuurt op planning en inhoud.

Profiel van de manager: - CIPP/e, CIPM of vergelijkbaar; - Juridische opleiding op minimaal HBO-niveau; - Minimaal twee jaar ervaring in de rol van privacy officer/adviseur; Bij voorkeur een jaar ervaring in de 2e lijn obs het 3-lines of defence; Bij voorkeur twee jaar ervaring binnen een complexe organisatie waarin grootschalige persoonsgegevens worden verwerkt; Bij voorkeur kennis van informatiebeveiliging en van implementatie van de AVG Bij voorkeur ervaring binnen de Rijksoverheid in de uitvoering

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)