Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken voor ons bedrijf een interim QC Manager die mee wil denken over opzet afdeling en de medewerkers wil coachen.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden met optie op verlenging

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een concern binnen de food/feed

Profiel van de opdracht: We zoeken iemand die vooral met een frisse blik en goed overzicht meer kan kijken naar de huidige QC afdeling. Liggen de juiste taken bij de juiste mensen en sluit de afdeling nog goed aan bij de behoeften van onze organisatie? Je stuurt een team aan van 5 mensen. Op dit moment is er geen QC Manager. Bedoeling is om deze op termijn wel weer aan te nemen, maar we willen eerst goed kijken waar de behoeftes en mogelijkheden liggen.

Profiel van de manager: We zoeken iemand met zeker een aantal jaren ervaring als QC manager binnen de food en/of feed branche. Iemand die mee wil denken en wil helpen om de afdeling naar een hoger plan te tillen. Leidinggevende ervaring is een must.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)