Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Senior Programmamanagementondersteuner (PMO) COVID-19 Bestrijding

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een Senior Programmamanagementondersteuner (PMO) binnen de programmaorganisatie COVID-19 Bestrijding.

Profiel van de opdracht: Allround ondersteuning van het programmateam. Begeleiden werving en on- en offboarding nieuwe collega’s. Beheren projectadministratie. Beheren interne documentatie zoals de contactpersonenlijst, besluitenlijst, risicolog, organogram van de programmalijn en het handboek. Beheren van de algemene mailbox. Waar nodig en mogelijk pak je flexibel ondersteunende taken op in het team zoals het organiseren van bijeenkomsten of notuleren.

Profiel van de manager: Minimaal 3-5 jaar ervaring met projectadministratie. Affiniteit met dataprocessen. Ervaring met HR gerelateerde taken, gespreksvaardigheden en processen. Ervaring met Microsoft Teams en Sharepoint is vereist. Kritisch en oplossingsgericht. Communicatief zeer vaardig. Stressbestending, hands-on/praktisch en doortastend. Politiek sensitief. Mensgericht, gevoel voor teamdynamiek.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)