Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim teamleider voor een mbo instelling in Overijssel.

Verwachte opdrachtduur: De verwachte opdrachtduur is 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Overijssel

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote mbo instelling in Overijssel, met afdelingen in allerlei vakgebieden.

Profiel van de opdracht: Binnen het team ligt een uitdaging om de onderwijskwaliteit tot een hoger plan te tillen en grip te blijven houden op de voortijdige uitstroom van studenten. Het team heeft vanuit een gedeelde onderwijsvisie de gezamenlijke koers bepaald. Als interim teamleider moet jij zorgen dat iedereen tot zijn recht komt om zodoende met elkaar de reeds gemaakte plannen en ambities waar te maken.

Profiel van de manager: • HBO / WO werk- en denkniveau • Kennis en ervaring als manager in het (middelbaar) beroepsonderwijs, ervaring met Sociaal Werk is een pré. • Communicatief vaardig, met tijd en aandacht voor de mens • Een verbinder die op een natuurlijke manier zienswijzen, culturen en belangen bij elkaar brengt • Een teamspeler die denkt en werkt vanuit het gezamenlijk belang

Opmerkingen: Een mooie uitdaging voor een onderwijsmens!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)