Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectcontroller/Financieel adviseur gebiedsontwikkelingsproject

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 36 maanden, optie tot verlenging 2 x 36 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Gouda

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke projectorganisatie, op zoek naar een interimmer die verantwoordelijk is voor de financial control en de financiële advisering van de projectdirectie, collega’s en opdrachtgeversoverleg.

Profiel van de opdracht: O.a. opstellen P&C documenten (jaarbegrotingen, jaarrekeningen, tussentijdse financiële management rapportages). Evalueren en beoordelen financiële processen op o.a. functiescheiding, doelmatigheid, rechtmatigheid en risicomanagement. Accorderen van betalingen. Verstrekken van financiële adviezen. Ondersteunen en adviseren interne budgethouders. Sparringpartner en adviseur voor de directie, opdrachtgevers en collega’s. Toezien op naleving wet- en regelgeving. Voorbereiden van aanbestedingen.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Opleiding op het gebied van projectmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met projectcontrol in de afgelopen 7 jaar. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als projectcontroller van gebiedsontwikkeling projecten. Ervaring met (openbare) aanbestedingen van diensten en werken in de afgelopen 7 jaar. Kennis en werkervaring met gemeentefinanciën en (gemeentelijke) grondexploitaties. Kennis en werkervaring met MS-Excel.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 oktober 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)