Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een VVT organisatie in Utrecht zoeken wij een ervaren interim HR business partner

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een grote organisatie in de VVT met verschillende intramurale locaties en diverse thuiszorgteam.

Profiel van de opdracht: Ter overbrugging totdat een vaste collega is gevonden zoeken wij een ervaren allround HR Business Partner die ondersteunt en adviseert bij alle HR-gerelateerde vraagstukken zoals in- door- en uitstroom, verzuim en vitaliteit, casuistiek en opleidingen. Je bent daarnaast (mede)verantwoordelijk voor een aantal HR- brede onderwerpen, zoals het optimaliseren van HR processen, recruitment en verzuim.

Profiel van de manager: Ervaren HR Business Partner, liefst met ervaring in de zorg. Je bent in staat om zelfstandig casuistiek op te pakken en hebt een gedegen kennis van arbeidsrecht, verzuim en werving & selectie. Naast het reguliere HR werk ben je in staat projecten aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Je hebt een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling.

Opmerkingen: Graag zien we een cv en korte motivatie, indicatie van het gewenste tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties!) tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)