Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Trainer workshops Duurzame Inzetbaarheid

Verwachte opdrachtduur: Start: 5-9-2022 Eind: 4-9-2023 Optie tot verlenging: tot 12 maanden Aantal uur per week: 24

Plaats/regio: div regio's Ned

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een zeer grote landelijk opererende organisatie in het veiligheidsdomein met meer dan 60.000 medewerkers.

Profiel van de opdracht: In de periode november 2022 tot maart 2024 volgen 53.000 medewerkers de op inhoud gerichte en gefaciliteerde (online) workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Dit betreft de volgende (online) workshops: 21st century skills Werkgeluk Regie op je loopbaan Generaties op de werkvloer Jobcrafting Je talent, Je baan, Je leven Duiding eigen regie Huis van werkvermogen In de periode sep en okt 2022 ga je je deze eigen maken, doormiddel van een draaiboek en overdracht vanuit de ontwikkelaars.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Opleiding op minimaal HBO niveau; 2) Werkervaring met didactische principes; 3) Werkervaring met groepsdynamica; 4) Praktijkervaring als trainer en minimaal 20 dagdelen zelfstandig getraind aan minimaal vijf verschillende groepen, met aantoonbaar uitgebreide ervaring in het faciliteren van online workshops en leerprogramma’s; 5) Werkervaring met theorieën over leren en gedragsverandering; 6) Werkervaring met communicatietheorieën; 7) Werkervaring binnen (semi-) overheid, bij

Opmerkingen: voorkeur veiligheidsdomein. Reageer uiterlijk donderdag 30-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)