Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ben jij de nieuwe oplossingsgericht ingestelde interim Senior Actuarieel Specialist/Financial Risk Manager Pension Reporting? Dan zoek ik jou!

Verwachte opdrachtduur: Minimaal tot 31-12-2022. €100,- per uur ecl btw incl reiskosten 40 uur in de week.

Plaats/regio: Amsterdam en thuis

Profiel van het bedrijf: Verzekeraar

Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een Medior Actuarieel Specialist/Financial Risk Manager Pension Reporting voor specifiek periodieke rapportages binnen de afdeling Actuarial and Valuation Growth Book.De afdeling is verantwoordelijk voor het vaststellen van de marktwaarde voorziening, de risicomarge en SCR Life onder IFRS LAT, Solvency II en straks IFRS17. Verder bepaalt de afdeling de winstgevendheid (VNB) van de nieuwe productie van de pensioen portefeuille.

Profiel van de manager: Je stelt actuariële rapportages op en geeft advies aan het management over ontwikkelingen die gevolgen (kunnen) hebben voor het gekozen beleid. Je hebt continue aandacht voor de (verbetering van de) efficiëntie van de processen binnen de afdeling. Je bent een specialist en vraagbaak op het gebied van Insurance Risk Management voor zowel business als (senior) management.

Opmerkingen: Je stelt actuariële rapportages op en geeft advies aan het management over ontwikkelingen die gevolgen (kunnen) hebben voor het gekozen beleid. Je hebt continue aandacht voor de (verbetering van de) efficiëntie van de processen binnen de afdeling. Je bent een specialist en vraagbaak op het gebied van Insurance Risk Management voor zowel business als (senior) management.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)