Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Inkoopadviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ongeveer 75.000 inwoners en 680 medewerkers.

Profiel van de opdracht: Het uitvoeren van aanbestedingen van leveringen, diensten en werken. Zelfstandig adviseren over verschillende inkoopvraagstukken aan de interne klant; Adviseren over aanbestedingsprocedures en passende contractvormen; Begeleiden van voornamelijk nationale en Europese aanbestedingstrajecten op het gebied van leveringen, diensten en werken. Aanbesteding aanmaken en begeleiden in Mercell Source-to-Contract, zoals: aanbestedingsdocumenten, beoordelingssheets, (raam)overeenkomsten, publicatieteksten.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding; 2) Een afgeronde opleiding Nevi 1 + 2; 3) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar bij een (semi) overheid; 4) Aantoonbare werkervaring met aanbesteden in Negometrix Portal; 5) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met procesbegeleiding van Europese aanbestedingstrajecten.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 28-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)