Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Landschapsarchitect

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 24

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.

Profiel van de opdracht: Je vertegenwoordigt het team Landschap en Stedenbouw in de projectgroep die verantwoordelijk is voor de gebiedsontwikkeling. Je beoordeelt en toetst de initiatieven op landschappelijke aspecten en geeft advies over wenselijkheid en haalbaarheid; Waar nodig informeer en consulteer je je collega’s over initiatieven, bv als er sprake is van significante impact op de openbare ruimte. Je ben actief onderdeel van de participatie traject en, zo nodig presenteert en onderbouwt de plannen aan bewoners.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau in de richting van Landschapsontwerp of Landschapsarchitectuur; 2) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een soortgelijke functie; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van landschapsontwerp; 4) Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met ontwerpen van buitenruimtes; 5) Aantoonbare werkervaring met participatieprocessen over de buitenruimte; 6)

Opmerkingen: Aantoonbare werkervaring met grafische programma’ zoals Autocad, Vectorworks of het vermogen om het gebruik van deze programma’s snel eigen te maken. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)