Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider kernapplicaties

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36

Plaats/regio: Friesland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 25.000 inwoners in 26 dorpen.

Profiel van de opdracht: Op dit moment is de kick off geweest en is er een basis plan van aanpak, die door jou nog zal moeten worden beoordeeld. De gehele uitrol van deze applicaties zal over meerdere jaren gaan. Er vindt geen wisseling van leverancier plaats maar wel van on premise naar de cloud. Als eerste stel je een intern plan van aanpak op waarbij vooral goed wordt gekeken naar de onderdelen adoptie, governance en contractmanagement en de samenhang met het plan van aanpak van PinkRoccade.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal drie jaar ervaring als projectleider in een complexe organisatie; 2) Relevante HBO+ opleiding; 3) Minimaal drie jaar relevante werkervaring met het aansturen van projecten in een politiek-bestuurlijke context; 4) Aantoonbaar werkervaring als projectleider op het gebied van implementatie van bedrijfskritische applicaties binnen (gemeentelijke) overheid; 5) Gecertificeerd in een projectmethodiek zoals Prince2, Agile of Scrum.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk zondag 26-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)