Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht per (medio) augustus, Interim manager poli (ziekenhuis ervaring geen eis)

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis met regionale functie. Instelling kent een RVE-structuur (duaal management); binnen 1 van deze RVE's valt een Unit met 2 poliklinieken en de gipskamer. In totaal telt deze Unit ca 25 mw's (dokters-/poli assistenten en gipsverbandmeesters)

Profiel van de opdracht: De poli's werken nauw samen met medisch specialisten vanuit de vakgroep. Binnen de Unit spelen momenteel kwesties ohgv functioneren en samenwerken. Daarbij is de unit afgelopen jaren geconfronteerd met wisselend management en de nodig 'teamdynamiek'. Mede ivm bovengenoemde en het vertrek vd huidige manager is per (medio) augustus behoefte aan een ervaren interim Proces- & Peoplemanager die continuïteit, aandacht en stabiliteit biedt. Maar tevens werkprocessen en output optimaliseert.

Profiel van de manager: Afgeronde, relevante opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met relevante en recente interim lijnmanagement ervaring op operationeel/tactisch niveau. Je hebt daarbij ruime ervaring met het managen/optimaliseren van zowel menselijke als procesmatige (samen)werkprocessen. Ervaring binnen een ziekenhuis of poli omgeving is een pre maar geen eis. Je schakelt moeiteloos tussen operationele knelpunten en de tactische vertaling daarvaan. Goede balans tussen 'hart & hard'. Resultaatgericht, tactvol.

Opmerkingen: Reactie graag voorzien van actueel (Word) CV inclusief beschikbaarheid (eventuele vakantie) en tarief. Mooie opdracht op operationeel management niveau; mogelijkheid om eens in een ziekenhuis management ervaring op te doen!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)