Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior HR Adviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-7-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging, 28-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Twente

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Actuele thema’s waarop jouw inzet in de komende periode wordt verwacht zijn o.a. leren & ontwikkelen en organisatieontwikkeling.

Profiel van de opdracht: Je bent adviseur en sparringpartner voor de ConcernDirectie, het BVO en de verschillende managers voor strategische en tactische beleidsvraagstukken op het gebied van P&O. Vanuit je expertise en helicopterview draag je bij aan de grote lijnen voor P&O en signaleer je ontwikkelingen. Daarnaast ben je eigenaar van P&O-projecten en - onderwerpen. Je wordt breed ingezet op verschillende P&O-thema’s in verschillende rollen (zoals adviseur, projectleider, procesbegeleider).

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring met strategisch P&O-onderwerpen en aantoonbare ervaring in een complexe omgeving. Minimaal 3 jaar ervaring met strategisch P&O-onderwerpen en ervaring in een complexe omgeving. Werkervaring bij een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 juni 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)