Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Programmamanager vaccinatieprogramma

Verwachte opdrachtduur: Start 19-07-2022, 32-36 uur per week Einddatum 18-01-2023, optie op verlenging

Plaats/regio: Bilthoven

Profiel van het bedrijf: We zijn op zoek naar een plaatsvervangende programmamanager voor het Programma Covid-19 vaccinatie. Binnen het programma werken meerdere projectleiders, projectmedewerkers en programmamanagers.

Profiel van de opdracht: De plaatsvervangende programmamanager vervangt de programmamanager in het MT bij zijn afwezigheid. De plaatsvervanger geldt als een strategische sparringspartner voor de programmamanager op het gebied van structurering, scenariodenken en de algehele projectaanpak. Hij/zij doorziet en ontrafelt complexe vraagstukken snel en vertaalt ze naar leesbare overzichten, schema’s en infographics.

Profiel van de manager: • Master/Doctoraal. Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie • Ervaring met verander processen in een complexe omgeving • Ervaring met Strategisch en bestuurlijk inzicht • Ervaring met het maken van analyses van de relevante context, organisaties, informatie, risico’s en ontwikkelingen, inclusief belangen en standpunten. • Ervaring met het opstellen van periodieke rapportages en het uitvoeren van een eindevaluatie voor stuurgroep en opdrachtgever ahv een Obeya.

Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)