Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Manager Cultuur en Sport

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 30-9-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36

Plaats/regio: Friesland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met 89.000 inwoners en 89 kernen.

Profiel van de opdracht: In deze functie ga je leiding geven aan het team Cultuur &Sport (27 fte). Het team is divers en bestaat uit verschillende clusters. Deze zijn onder te verdelen in kantoor/beleid (denk aan beleidsadviseurs sport en beleidsadviseurs cultuur) en accommodaties (denk aan beheerders/ schoonmakers van de sportlocaties en zwembadpersoneel). De gezamenlijke ambitie van het team is ervoor zorgen dat al onze inwoners en bezoekers letterlijk in beweging kunnen komen en kunnen genieten van kunst en cultuur.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde HBO/WO opleiding; 2) Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende; 3) Aantoonbare en relevante ervaring met werken in het krachtenveld tussen bestuur, organisatie en samenleving; 4) Goed kunnen samenwerken; je zoekt verbinding en weet draagvlak te bewerkstellingen; Benodigde competenties: coaching, resultaatgerichtheid en samenwerking; 5) Houdt focus op het resultaat waarbij je prioriteert en faciliteert vanuit een duidelijke opdracht en een helder doel. Je laat

Opmerkingen: daadkracht zien wanneer het proces hierom vraagt. Reageer uiterlijk zaterdag 25-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)