Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Op zoek naar Interim Senior Secretaris voor 36 uur per week.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden

Plaats/regio: Utrecht en thuiswerk

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Het doorgronden en voorbereiden van een dossier, gebaseerd op het verzoek van het verzoek van de ouder.Het deskundig schrijven van een concept advies. Het voeren van hoorgesprekken met de gedupeerde ouders opstellen eindadvies. Het toepassen van het vastgestelde beleidskader door de CWS en daarnaast het toepassen van maatwerk met betrekking tot specifieke adviezen, Corresponderen met ouders en gemachtigden.Dit alles in afstemming met de commissieleden van de betreffende deelcommissie

Profiel van de manager: Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht. Minimaal 6 jaar werkervaring als griffier, rechter of advocaat, of andere relevante werkervaring (bijvoorbeeld secretaris bij een commissie). Aantoonbare kennis van, of affiniteit met civielrecht of schadeafhandeling, overheidsaansprakelijkheid en/of letselschade.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)