Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: *Dubbel* nterim Projectleider Omgevingsplan

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur pw: 28 -

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met ruim 110.000 inwoners.

Profiel van de opdracht: Als projectleider Omgevingsplan ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe omgevingsplan voor de gemeente, ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen. Van een casco tot een vastgesteld omgevingsplan. We willen het omgevingsplan gefaseerd opleveren. De ambitie is om de eerste fase van het nieuwe omgevingsplan in 2024 te hebben afgerond. Die eerste fase bestaat uit het casco van het omgevingsplan en de concrete uitwerking van één of twee gebieden.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider; 3) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in het fysieke domein; 4) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als bij een politiek bestuurlijke omgeving.

Opmerkingen: Reageer uiterlijk woensdag 29-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)