Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Business Controller

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2022 Eind: 1-3-2023 Optie tot verlenging: 6 x 3 maanden Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een veiligheidsregio, een samenwerkingsverband van de hulpverleningsdiensten op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen en de wet Veiligheidsregio's, ten behoeve van fysieke veiligheid.

Profiel van de opdracht: Als businesscontroller ligt jouw primaire focus op beheersing van de control-activiteiten binnen Algemene Gezondheidszorg (AGZ) en Jeugdgezondheidszorg (JGZ). De huidige planning & control producten worden momenteel omgevormd, leidend tot productbegroting en – verantwoording. Dat wil zeggen dat de planning & control producten naast financiën ook productie, KPI’s en personele inzet gaan bevatten. Doelstelling hiervan is te komen tot een betere financiële sturing op mens en middelen.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Aantoonbare werkervaring als businesscontroller (5 tot 8 jaar) in een organisatie in ontwikkeling; 2) Aantoonbaar op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in het vakgebied; 3) Aantoonbaar ervaring in de functie businesscontroller binnen een (gemeentelijke) uitvoeringsorganisatie; 4) Werkervaring in de zorgsector (bijvoorbeeld GGD, thuiszorgorganisatie); 5) Gevoel voor politiek bestuurlijke processen en kent de samenhang tussen gemeentelijk beleid en uitvoering.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk vrijdag 24-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)