Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn op zoek naar een Medior interim Juridisch Financieel Beoordelaar voor 32 tot 36 uur per week.

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden

Plaats/regio: Zwolle, hybride

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Bij deze functie word je ingezet binnen verschillende teams van de afdeling IMM. De ondernemers dienen bij jou en je collega’s projectplannen of subsidieaanvragen in. Aan jou de taak om deze aanvraag aan de hand van beschikbare juridische en financiële kaders te beoordelen. Dit gebeurt in drie verschillende fases: verlenging, betaling en vastlegging van de subsidie. Je vindt het tijdens het hele subsidietraject belangrijk dat de aanvrager een positieve klantbeleving ervaart.

Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar relevante werkervaring met juridische beoordeling. Je hebt een heldere en adequate stijl van schrijven. Je bent kundig in het werken met verschillende ICT-systemen. WO / HBO werk- en denkniveau in juridische, dan wel financiële richting is een pré. Ervaring met financiële beoordeling is een pré. 1 tot 3 jaar relevante werkervaring met juridische beoordeling is een pré.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)