Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Coördinator Arbo en Verzuim

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2022, optie tot verlenging, 16-20 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, druk doende met de implementatie van een nieuwe verzuimaanpak. Men zoekt een ervaren interimmer die een belangrijke rol speelt bij de doorontwikkeling van Arbo en Verzuim binnen de organisatie.

Profiel van de opdracht: O.a. Je bent sparringpartner voor de projectleider van de projectgroep. Je adviseert en geeft mede vorm aan het nieuwe verzuimteam en structurele aansturing ervan. Je denkt mee over Arbo vraagstukken en bent inhoudelijk sparringpartner voor de Arbo adviseur. Je speelt een rol in de communicatie vanuit Arbo en Verzuim naar de organisatie, w.o. Directie en Centrale ondernemingsraad. Je bent contactpersoon naar de Arbodienst. Je verbindt met het thema van duurzame inzetbaarheid.

Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring met inhoudelijke expertise op het gebied van Arbo en Verzuim en ervaring met of bij een Arbodienst. Ervaring met het bredere thema Duurzame Inzetbaarheid en vitaliteit in vergelijkbare organisaties. Leidinggevende ervaring, kan medewerkers coachen, hands on. Ervaring met het opstellen van adviezen omtrent inbedding en aansturing van Arbo en Verzuim binnen organisaties.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 juni 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)