Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Contractmanager met gedegen ervaring van aanbestedingstrajecten. Een juridisch achtergrond is een pre!.

Verwachte opdrachtduur: tot eind van het jaar, mogelijk te verlengen tot eind 2023. 4 dgn per week. 32-40 uur

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de contractenportefeuille en werkt samen met een operationeel contractbeheerder. Je bent betrokken bij aanbestedingen maar bewaakt ook tijdens de loopduur van contracten de compliance met de aanbestedingsvereisten en het voldoen aan de getekende contracten. • Beheer op tactisch en strategisch niveau van de contractenportefeuille; • Leveranciersmanagement; • Begeleiding interne inkoopproces en afstemming stakeholders; • Het nakijken en beheren van de bestaande documenten;

Profiel van de manager: resultaatgericht, innovatief, omgevingsbewust en communicatief sterk. Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, handelt en denkt commercieel. Ervaring met het managen van gevoelige contracten en kennis van rechtmatigheidsprocedures.

Opmerkingen: Bij interesse graag de CV in WORD format incl. uurtarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)