Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Freelance/interim Financial Controller

Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, Fulltime (4à5), Start op korte termijn.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Media organisatie

Profiel van de opdracht: Dynamische opdracht. Bij één van de bedrijfsonderdelen is een klein team verantwoordelijk voor Finance, rapporterend aan de Lead. Het is een brede en hands-on rol, op basis waarvan men echt op zoek is naar iemand die het leuk vindt van alles op te pakken. Om die reden is het ook belangrijk dat je een stevig accounting profiel hebt, met bij voorkeur veel verschillende financial control opdrachten die je succesvol hebt uitgevoerd.

Profiel van de manager: Minimaal HBO opgeleid in bedrijfseconomische/ accountancy richting; Ruime ervaring als hands-on financial controller; Ruime ervaring met Exact Globe Je kan ook nog ouderwets boekhouden; Reporting, maandafsluitingen, maar ook boeken van accruals kennen geen geheimen voor jou; Ervaring in de media is een pre; Je bent zeer accuraat en communicatief sterk; Type poten in de klei en gewend om van alles op te pakken ongeacht de werkzaamheden.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)