Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Planjurist Ruimtelijke Ordening Landelijk, reageren voor 24 juni 17:00 uur

Verwachte opdrachtduur: 1-8-2022 start 6 maanden 40 uur

Plaats/regio: Noord Brbanat/Overijssel/Thuis

Profiel van het bedrijf: Energie

Profiel van de opdracht: Met jouw scherpe juridische blik maak je de uitbreiding van hoogspanningsstations mogelijk. Jij bekijkt hoe bestemmingen het beste en snelste bouwrijp kunnen maken. Vaak komen daar complexe vraagstukken bij kijken rond de inpasbaarheid in een bestaand bestemmingsplan en de vergunningverlening. Daarbij hebben verschillende partijen in de omgeving vaak andere belangen dan de opdrachtgever. Aan jouw de taak om tot goede afspraken te komen.

Profiel van de manager: Wo-niveau en een diploma in staats- en bestuursrecht met specialisatie omgevingsrecht; Globale kennis van belangrijke disciplines binnen de ruimtelijke ordening, zoals milieu, natuur, bodem, landschappelijke inpassing, omgevingsmanagement en participatie; Bij voorkeur twee jaar of meer ervaring in een soortgelijke functie. Competenties: Jij staat stevig in je schoenen en gaat graag het gesprek aan met gemeenten en provincies, en af en toe een projectontwikkelaar, om hen te overtuigen.

Opmerkingen: Lichte voorkeur voor kandidaten uit het zuiden omdat daar voorlopig de meeste projecten zijn. Je ben zo’n twee dagen per week op locatie in Noord of/en Zuid. Het Servicehuis Juridische en Grondzaken is een diverse afdeling die bestaat uit 22 collega’s met verschillende niveaus en achtergronden. Jij gaat aan de slag in team Grondzaken waarin je nauw samenwerkt met rentmeesters, de projectleiders voor grote hoogspanningsstations en de netverantwoordelijke van assetmanagement.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)